Een ogenblik geduld a.u.b. De producten worden geladen.

Poloshirts

Poloshirts staan net even wat chiquer dan normale T-shirts. Wanneer u als bedrijf formaliteit wilt uitstralen, zijn de poloshirt daarom uitermate geschikt. Polo’s zijn de perfecte keuze voor een professionele look tijdens ontmoetingen met uw klanten. Ook zijn de polo’s ideaal voor de zomermaanden of indoor evenementen. Bij ons vindt u een ruim assortiment aan polo’s in verschillende modellen. We hebben in ons assortiment polo’s van verschillende merken, zoals Mascot, Dassy en Tricorp. Hierdoor bent u ervan verzekerd dat u polo’s van kwaliteit in huis haalt. Alle polo’s beschikken over een goede pasvorm en zijn professioneel afgewerkt. De meeste polo’s uit ons assortiment zijn een unisex model en zijn daardoor geschikt voor zowel dames als heren.
9,3
Contact met Job Moeite met kiezen?Wij helpen u graag aan het perfecte product! Start een chat +31 (0) 85 773 18 37
1 - 30 van 72 resultaten
Gratis digitale logo service

Is uw logo geen vector bestand zoals een .eps of .ai bestand? Geen zorgen! Gebruik onze gratis digitale logo service!

Meer informatie

1 - 30 van 72 resultaten
10

" Geleverde produkten zijn mooi afgewerkt "

Yelsey 03 October 2021

Poloshirts online bestellen

U kunt de poloshirts eenvoudig en snel online bestellen. Het bestellen van de polo’s is zowel bedrukt als onbedrukt al mogelijk vanaf één stuk. De poloshirts kunnen besteld worden in een brede maatvoering, namelijk van de maten XS tot en met 8XL. Ook kunt u kiezen uit diverse materialen zoals katoen en polyester. De polo’s zijn afgewerkt met een softener waardoor ze erg zacht aanvoelen. Er zal zeker een geschikte polo voor u tussen zitten in ons ruime assortiment! Als u nog vragen of specifieke wensen heeft, kunt u altijd contact opnemen met een van onze medewerkers. We helpen u graag verder via de chat, mail of telefoon.

Poloshirts bedrukken

Alle poloshirts uit ons assortiment kunnen bedrukt worden met uw logo, bedrijfsnaam of zelf gekozen tekst. Naast bedrukken is het ook mogelijk om de polo’s te laten borduren. Wanneer de polo’s onderdeel zijn van uw bedrijfskleding, stralen de polo's extra professionaliteit uit wanneer u ze laat bedrukken met uw logo. Bovendien zijn uw medewerkers dan ook makkelijker te herkennen. Ook zal uw logo door veel mensen gezien worden, waardoor dit een perfecte manier is om de naamsbekendheid van uw bedrijf te vergroten. Benieuwd naar hoe de polo’s eruit zullen komen te zien met uw logo? Vraag dan vrijblijvend een digitale proefdruk aan en laat u verrassen door onze studio!