Gratis verzending *
Sample op zicht
Goede communicatie
25+ jaar ervaring
Gratis digitaal drukvoorbeeld
Een ogenblik geduld a.u.b. De producten worden geladen.

Bedrukte dames poloshirts

Bedrukte dames polo’s

Bedruk nu dames polo’s met uw tekst, slogan of logo! Geen enkel ander kledingstuk heeft zoveel verschillende kanten als de polo. Van het bedrijfsleven tot in de sportindustrie, in de evenementenbranche of gewoon in vrije tijd, polo’s zijn voor bijna iedere branche geschikt.  Bedrukte polo’s zijn ideaal voor uw bedrijf, sportclub of school. Dames polo’s zijn specifiek zeer geschikt  voor vrouwelijke werknemers. Vrouwen zijn meestal smaller in hun schouders en bouw waar de polo op aan gepast moet  worden. Dames polo’s zijn getailleerd en sluiten beter aan bij vrouwen. Een getailleerde polo heeft een nettere en meer verzorgde uitstraling dan een t-shirt en is daarom ook uitstekend voor representatieve doeleinden. Ons assortiment bestaat uit verschillende soorten stijlen- en materialen dames polo’s. 

Dames polo’s met logo 

Bedruk nu uw dames polo’s voor extra aandacht of voor herkenning van klanten. U kunt de dames polo op diverse unieke manieren laten bedrukken. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een tekst, logo of mooie foto. U kunt de polo bedrukken tot maarliefst full-colour. Daarnaast heeft u verschillende keuzemogelijkheden waar u uw ontwerp kan laten bedrukken. Zo kunt u de polo zowel bedrukken op de borst als op de rug. 

Dames polo’s met opdruk 

Polo shirts zijn perfect om te dragen tijdens evenementen, feesten en in het dagelijks leven. Polo’s stralen professionaliteit uit en zijn daarmee zeer representatief voor uw bedrijf. Daarnaast is reclame op polo’s ook erg effectief  beurzen en evenementen. Verder zijn polo’s ook erg effectief voor in het onderwijs, bijvoorbeeld tijdens schoolreisjes met grote groepen. Maar ook in het dagelijks leven zijn polo’s uitermate geschikt. De dames polo is ideaal voor vrouwen die tijdens hun werk uw bedrijf vertegenwoordigen en gezien worden door relaties en klanten. Informeer nu vrijblijvend naar de mogelijkheden!

 

9,3
Moeite met kiezen?Wij helpen u graag aan het perfecte product! Start een chat +31 (0) 85 773 18 37
1 - 16 van 16 resultaten
Hulp nodig? Bel Job op +31 (0) 85 773 18 37
Gratis digitale logo service

Is uw logo geen vector bestand zoals een .eps of .ai bestand? Geen zorgen! Gebruik onze gratis digitale logo service!

Meer informatie

1 - 16 van 16 resultaten
10

" Ik heb deze samenwerking als zeer snel professioneel en fijn ervaren. "

Stan Kraaijvanger 06 May 2021