Gratis verzending *
Sample op zicht
Goede communicatie
25+ jaar ervaring
Gratis digitaal drukvoorbeeld

Bedrukte unisex polo's

Bedrukte unisex polo's

Bedrukte unisex polo's werden oorspronkelijk ontworpen voor de tenniswereld. Pas in de jaren 60 werd een polo als vrije tijdskleding gedragen door de hogere sociale klasse. Inmiddels wordt een polo door zowel mannen als vrouwen veel gedragen. Onze polo's zijn gemaakt van hoge kwaliteit en afgewerkt met een softener, waardoor ze glad en zacht aanvoelen. De unisex polo's hebben een rib in de kraag, zijsplitjes en necktape. Ook hebben de polo's son tur son of parelmoer knopen. Al onze unisex polo's zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren in de maten XS t/m 3XL. Voor de optimale levensduur van de bedrukte polo's is het van belang de polo binnenstebuiten te wassen. Hierdoor blijft de bedrukking het mooist. 

Unisex polo's met logo

De bedrukking op onze unisex polo's kan op de borst en/of rug gezet worden in full colour. Laat bijvoorbeeld uw logo, website of slogan op deze polo's zetten om ze vervolgens uit te delen als promotieartikel of relatiegeschenk. Polo's zijn ideaal om te dragen tijdens evenementen en stralen meer representativiteit uit dan normale t-shirts. Bent u benieuwd hoe uw opdruk er op een unisex poloshirt uit komt te zien? Vraag dan gratis een digitale drukproef aan en laat u verrassen door onze studio!

Unisex polo's met opdruk

Unisex polo's met opdruk kunnen worden ingezet als promotiemiddel. Staat u op een beuers en wilt u de aandacht van uw bezoekers trekken? Een bedrukte polo is hier een goed middel voor. Ook voor diverse sporten, waaronder tennis, is een bedrukte polo een perfect middel om professionaliteit it te stralen en de aanwezigheid van uw team of bedrijf te benadrukken. Het representatieve uiterlijk van de polo in combinatie met een hoog draagcomfort maakt dat deze veel en graag gedragen worden. Unisex polo's met opdruk kunnen al vanaf 1 stuk besteld worden.